LICURICI

Distribution & International Transport

FOOD

 

Produsele DERPAN se impart in trei categorii: croissante, briose (muffins) si strudele.

Produsele sunt realizate dupa retete proprii, ca rezultat al experientei indelungate in domeniul patiseriei. Croissantele marca Delly si 10 o’Clock avand un aspect deosebit, fragezime si gust unic.

Strudelele si mini-strudelele cu umplutura de cacao, gem de mere, caise, capsuni, fructe de padure sau visine au aroma inconfudabila si gust delicios.

 


Informatii suplimentare despre firma si produse:  Derpan

 

Firma Bunge se situează pe locul întâi în lume în vânzarea uleiului vegetal îmbuteliat.

În România, Bunge a devenit lider prin creşterea constantă a mărcilor importante din portofoliu: Floriol şi Unisol, Ulvex şi Raza Soarelui.Informatii suplimentare despre firma si produse:  Floriol  

Grupul Strauss este activ pe 5 continente, deţine sute de mărci, fiind unul dintre liderii pieţei internaţionale de produse şi băuturi alimentare.

Compania este lider pe piaţa de cafea din Brazilia, ţara cafelei, şi se poziţionează drept una dintre primele 7 companii din lume specializate în cafea.

Conceptul DONCAFE HoReCa se adreseaza exclusiv cafenelelor si restaurantelor si cuprinde o gama de produse profesionale premium care acopera cu brio o gama larga de gusturi si preferinte: Doncafé Espresso Professional, Doncafé Espresso Crema Perfetta, Doncafé Professional Filter Coffee, Doncafé Instant Coffee, Doncafé Frappé, Doncafé Hot Choco, Doncafé Coffee Creamer.

 
Informatii suplimentare despre firma si produse: Strauss